Hei dere! Lenge siden sist. Nå er det en evighet siden jeg blogget, men det har sine grunner på hvorfor jeg ikke har postet noe. I det siste har jeg vært utrolig trøtt og sliten, og på toppen av det hele har jeg hatt noen få uker med kvalme. Ser dere hva jeg prøver å hinte frem til?

Jeg har ikke peiling på hvordan jeg skal si dette, så jeg sier det rett ut. Jeg er gravid! Endelig så er det en drøm som går i oppfyllelse. Selv om dette ikke var planlagt så er jeg kjempe glad! Jeg har alltid sakt at min drøm er å bli en ung mor, og nå blir jeg det! Vi har en så spennende tid i vente!

I dag er jeg i graviditetsuke 12 (11+4). Fortsatt litt tidlig, men jeg klarte ikke holde meg lengre. Så dere kan bare glede dere til gravidoppdatering og masse baby ting her på bloggen, hehe. Jeg gleder meg allerede og håper dere også gjør det.

xoxo